Joomla cms

Jeg udvikler størstedelen af mine hjemmesider i CMS-systemet Joomla.

Alle kan være med
Joomla er et system, der gør det muligt for for dig, uden noget forhåndskendskab til programmeringskoder eller lignende, at opdatere en hjemmeside med tekst og billeder. Det fungerer lidt på samme måde, som når man skriver tekst og indsætter billeder i eksempelvis et Word-dokument.Via Joomla kan du opdatere din hjemmeside, ved at bruge en helt almindelig internetbrowser og en forbindelse til internettet.

Masser af udvidelsesmuligheder
Men Joomla er ikke kun til at bygge simple hjemmesider med. Takket være et stort udvalg af gratis eller meget billige udvidelser, kan du specialisere din hjemmeside i lige den retning du ønsker.

Joomla er skruet godt og logisk sammen. Systemet er let at arbejde med, både som udvikler og almindelig bruger.

Open source-program
Joomla er et open source-program, hvilket betyder, at det frit kan downloades via internettet. Dvs., at jeg ikke fakturerer mine kunder for selve programmet. Det er gratis for alle parter. Det er kun mit arbejde med at fremstille templates, tilpasse systemet og eventuelle udvidelser, som jeg tager penge for.

Selv om Joomla er gratis, er kvaliteten i top. Joomla! er kåret til verdens bedste open source PHP CMS mere end en gang.

Læs mere om Joomla her

Mine priser

Søgemskineoptimering

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

pelle pedersenPelle Pedersen
Telefon +45 6166 0918
pelle@pellep.dk
Kontaktformular